Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 29 de abril de 2013

Menu Dilluns 29 d'Abril MIGDIA


Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amamida de Cous-Cous amb Toc de Menta
Espaguetis de Quinoa a la Bolonyesa
Amanida de Pinya, Remolatxa, Ceba…

Cassoleta de Pollastre “al Ajillo”
Timbal de Rap amb Salsa d’Azahar
Rollets de Llom amb Calçot i Pesto Vermell
Entranya de Vedella al Ximixurri de Jingebre(Supl.3€)

Flam Arte-Sà de Xocolata
Brownie de Xocolata amb Gelat de Turró (Supl.2€)
Iogurt Bio Amb Sucre MAscobado

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema Tèbia de Carbassa al Fonoll
Amanida de Fruites “El Divan”

Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Carpaccio de Pinya al Jingebre
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Espaguettis+Rollets+Amanida+Pà
Cous-Cous+Canelons+Amanida +Pà

                               Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares