Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 26 de abril de 2013

Menu Divendres 26 d'Abril NIT Demà estem a BioCultura fent un ShowCooking amb el d'Alternativa 3


Menú Lunàtic
Preu: 23€ (Beguda No Inclosa)/ 21€ sense entrants

Carmels Surprisse

Amanida de Maduixa, Alvocat i Vinagreta de Mostaza Antiga
Creppe de LAcon, Bledes i Xampinyons
Timbal d’EScalivada amb Cruixent de Formatge Idiazábal
Carpaccio de Bou a les Fines Herbes amb Parmesà

Timbal de Ragut de Bou amb Salsa Stroggonof
Entranya de Vedella al XimiXurri de Jingebre
BAcallà a la Llauna amb Calçot i Mongeta de Sta. Pau
Secret Ibèric amb Foie i Parmentier de Poma

Brownie de Xocolata Blanca amb Gelat de Turró
Sopeta de Cireres amb Sorbet de GinTònic
Iogurt Bio amb Mermelada de Gerds
Broqueta de Fruites amb Sucre Mascobado


 Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Crema de Tomàquet amb Vinagreta de Coriandre

Amanida de Cous-Cous Integral amb Toc de Menta

Canelons de Bolets amb Falsa Beixamel de Rooibos

Carpaccio de Pinya al Jingebre

Eva Davó, la Xef del restaurant El Diván de los Sentidos de Cornellà, realitzarà per tots vosaltres un Aula de cuina amb els nostres productes Biològics de Comerç Just  L'activitat es farà el dia 27 d'Abril a les 11h a la sala Show Cooking de la fira Biocultura Barcelona, us hi esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares