Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 12 de abril de 2013

Menu Divendres 12 d'Abril MIGDIA Avui fem 6 Anyets!!! Moltes Gràcies pel vostre recolzament!!


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Cocapizza de Carn i Verdures
Amanida de Pasta amb Tonyina, Ou, Pebrot, Ceba, Olives
Verdures al Vapor amb Vin.Mostassa Antiga
Amanida de Fruites “El Divan”

Wrapp de SAlmó amb Verdures
Pintxos de Gall d’Indi amb Timbal d’Arròs Basmati
Marmitako de Tonyina a l’estil de Itxaso(Supl.3€)
Xurrasco de Vedella al Ximixurri de Jingebre
Costelles i Mitjanes de Xai amb Ximixurri Jingebre (Supl.3€)

Pà de Pessic de Poma amb Crema de Llimona
Flam Arte-Sà de Café amb llet de Soja
Iogurt Bio amb Sucre MAscobado

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Sopa Meló amb Toc de Pebre Rosa
Polenta de Bledes ECO amb Sèsam

Filete Rús Vegà de Cigrons i Soja Text

Mosaic de Fruites NAturals
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Cocapizza+Salmó+Amanida+Pà
Verdures+Polenta+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares