Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 26 de abril de 2013

Menu Divendres 26 Abril MIGDIA Tots a BioCultura a veure el ShowCooking de la Eva!!!


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de L’Horta amb Tonyina, Tomàquet, Ceba…
Carpaccio de Cogombre amb Maduixa i Vin.Iogurt
CAnelons de Ricotta amb Falsa Beixamel de Pastanaga
Mongeta Tendra Saltejada amb Pernil

Lacon “a Feira” amb “Cachelos” i Pimentó
Wrapp de Salmó amb Guacamole i Bledes
Carpaccio de Bou a les Fines Hermes i Espurnes de Parmesà (Supl.2€)
Cuixa de Pollastre amb Picada de Fruits Secs

Pastís Bi-Color de Crema Catalana
Cuallada de Llet de Cabra amb Mel
Iogurt Bio Amb Sucre de Canya

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Bròquil a la Poma
Amanida de Quinoa amb Fruites i Toc de Menta

Wok de Verdures amb Tofu i Algues

Mosaic de Fruites Naturals
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Espaguettis+Galtes+Amanida+Pà
Canelons+Croquetes+Amanida +Pà

  • Pots fer la teva combinació com vulguis
  •  

Eva Davó, la Xef del restaurant El Diván de los Sentidos de Cornellà, realitzarà per tots vosaltres un Aula de cuina amb els nostres productes Biològics de Comerç Just  L'activitat es farà el dia 27 d'Abril a les 11h a la sala Show Cooking de la fira Biocultura Barcelona, us hi esperem!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares