Fórmula Slow Food
Preu: 21€ Sense Beguda (degustación del primers mín 2 persones)
Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
Crêppe de Gra Forment, Bledes BIO & Gorgonzola i
Codony
Arròs "Montalbán" de Verdures del Baix i Peix
de Llotja
Caneló de Pollastre "Pota Blava" amb Salseta
de Calçots
Brownie de Cèrvol amb Crema de Calçots del Baix
Bonitol de Vizcaia al Tamari i Amanida de Flors i
Brots
Xai a la
Parrilla amb Escalibada del Baix i AlliOli de Ginjebre
Entrecôtte de Vedella & Pastís de Carxofa Prat
Sopeta de Mores i Mango & Gelat de Gin Tónic
Mousse de Tres Xocolatas
Carpaccio TriColor amb Menta fresca
Coobler de Pomes Can Alegria i Maduixes & Gelat de
Vainilla
Menú KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Crema de Fulles de Maravilla made in Cornellà a la
farigola i ensopecs
de Maduixa i Cogombre
Amanida Tèbia de Calçots Bolets i Vinagreta de Romesco
Crêppe de Gra Forment, Bledes BIO & Gorgonzola i
Codony
Carpaccio TriColor amb Menta fresca
Menú Low Cost
Preu: 15€ amb Pa i
Aigua (Copa de Vi de la Casa )
Lacón con Patatas
confitadas al Romero
Coca de Farina integral J.Mestre amb
Verduretes del Baix
Amanida de Fruites "El Diván"
Amanida de Fruites "El Diván"
Arròs "Montalbán" de Verdures del Baix i Peix
de Llotja
Lascas de Secreto &Pera i Gorgonzola
Carpaccio de Bou & Frutilles i Espurnes de Formatge
Lascas de Secreto &Pera i Gorgonzola
Carpaccio de Bou & Frutilles i Espurnes de Formatge
Caneló de Pollastre "Pota Blava" amb Salseta
de Calçots
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Sorbet de Mojito Cubano al estil de Glenda
Mousse de tres Xocolatas
Tatín de Pometes del Baix & Ratafia
Mousse de tres Xocolatas
Tatín de Pometes del Baix & Ratafia
***(Aquest Menú es només amb reserva,
i han d'escollirse els plats amb antelació)***
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludale
No hay comentarios:
Publicar un comentario