Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 30 de abril de 2014

Menu Dimecres 30 Abril NIT, Visca l'1 de Maig, Avui NIT Obert i demà al carrer!!!

Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 1ers+1Segon+1Postre
O
OPCIO 2: Escollir 1Primer+1Segon+1Postre

Amanida de Quinoa amb Fruita i Vinagreta d’Aloe Vera
Llauneta de Canana Farcida de Vedella
Pastís de Tomàquet al Romaní amb Espurnes de PArmesà
Caneló de Pollastre "Pota Blava" amb Carxofa i Crema de Calçots



Brownie de Cèrvol amb Crema PAstanaga
Tires de Secret Ibèric amb Poma i Ceba Confitada
Bonítol de Llotja amb Tamari, Sucre Mascobado i Taronja
Entrecôtte de Vedella amb Escalivada al Ximixurri de Jingebre

Sopeta de Fruits Vermells Gelat de Gin Tónic
Brownie de Xocolata amb Gelat i Toc de Xoco Blanca
Fals Tatin de Pera i Maduixes al Conyac
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado


Vegui-Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Caneló de Bledes amb Crema d’Ametlles

Sopa Freda de MAduixots amb Vinagreta de Sajolida

Filet Rús D’Espelta i Pèsols (Josep Mestre) amb Oli de Comí

Brocheta de Fruites amb Sucre Mascobado




En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medi Ambient i cuinem de manera Saludale

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares