Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 25 de abril de 2014

Menús Divendres Mig Dia

Menú Divendres

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Sopa Freda de Maduixa i Tomáquet al Pesto
Verdures del Baix al Vapor
Macarrons a la Bolognesa de Boti d´Ou Can Bundó

Carpaccio de Bou a les fines herbes (Supl. 2€)
*
Caldereta de Vedella amb Bolets
“Canana encebollada” al estil de la Bahía de Sta Maria
Lomo a la Poma de Can Alegria
Xai de Can Bundó a la Parrilla (Supl. 3€)
Bonitol de Vizcaia en Salsa de Tamari (Supl. 3€)
*
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Mousse de Mató amb Frutilles del Bosc
    Natilles Casolanes de Xocolata
Mosaico de Fruites Naturals






Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

 


Amanida de Fruites “El Divan

Crema Tébia de Bledes del Baix

Croquetes Kibbet de Llenties Coral i Verduretes amb Vinagreta de Curri

Crêppe de Plátan a la Canyella







Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Lasanya+Mandonguilles+Amanida+Pa


Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú



Al Diván treballem producte Fresc del Parc Agrari, Slow Fish i Comerç Just
Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat.

Si estás interesat en comprar Km0, Slow Food
Apúntat a la nostra Cooperativa i cada Dijous rebrás la teva cistella al Diván


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares