Menu Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua
Sopa de Maduixes al Pesto
Pastís de Carbassó de L’Hortet del Baix Farcit de Carn
Amanida Endivies, Pasta, Tomàquet, Formatge Fresc...
Arròs del Senyoret amb “Tot Pelaet”
CAssoleta de Conill “al Ajillo”
Pintxos Morunos amb Tabouleeh de Cous-Cous
Mosaic de Fruites NAturals
Mouse de Dos Xocolates
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Menu KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Sopa Freda de Cogombre i Iogurt a la Menta
CocaPizza de Verdures
Enrollat de Falafel amb Col Morada
Batut de Pinya al Jingebre
Menu Arte-Sà
Preu: 21€ Sense Beguda
OPCIO 1 (Degustació de
Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
Amanida Pera, Maduixa, Formatge de Cabra i Oli de Romaní
Caneló d’Ànec amb Fruits Vermells
Carpaccio de Peus de Porc amb Pesto i Moretes
Filet de Porc amb Escalivada i
Vinagreta de Mostassa Antiga
Timbal de Ragut de
Bou amb Gorgonzola
BAcallà Gratinat amb
Mouselina de Pebrot Piquillo
Pa de Pessíc de Iogurt i Xoco Blanc amb Fruits Vermells
Brownie de Xocolata amb Gelat
Cobbler de Poma al Pedro Ximènez
Mica en Mica anem
afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena
de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de
l´Horta” per promoure els productes del Baix
No hay comentarios:
Publicar un comentario