Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 5 de abril de 2014

Menu Dissabte 5 Abril MIGDIA. Mira que fem, clicka l'enllaç!!








Menu Dissabte

Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Sopa de Maduixes al Pesto
Pastís de Carbassó de L’Hortet del Baix Farcit de Carn
Amanida Endivies, Pasta, Tomàquet, Formatge Fresc...

Arròs del Senyoret amb “Tot Pelaet”
CAssoleta de Conill “al Ajillo”
Pintxos Morunos amb Tabouleeh de Cous-Cous

Mosaic de Fruites NAturals
Mouse de Dos Xocolates
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Sopa Freda de Cogombre i Iogurt a la Menta

CocaPizza de Verdures

Enrollat de Falafel amb Col Morada


Batut de Pinya al Jingebre

Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones

Amanida Pera, Maduixa, Formatge de Cabra i Oli de Romaní
Caneló d’Ànec amb Fruits Vermells
Carpaccio de Peus de Porc amb Pesto i Moretes

Filet de Porc  amb Escalivada i Vinagreta de Mostassa Antiga
Timbal de Ragut de Bou amb Gorgonzola
BAcallà Gratinat amb Mouselina de Pebrot Piquillo

Pa de Pessíc de Iogurt i Xoco Blanc amb Fruits Vermells
Brownie de Xocolata amb Gelat
Cobbler de Poma al Pedro Ximènez



Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares