Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 28 de noviembre de 2013

Dijous MigDia

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa d´Arròs i Pota Blava
Mousaka d´Alberginia al estil Ateniense
Amanida de Remolatxa, Feta, Tomáquet a les Fines herbes
*
Pollastre a la Mandarina Eco de l´Ebre
Timbal de Vedella amb Panses i Castanyes al Vi Negre
Arrós Negre de Sipia de Llotja
Solomillo de Vedella amb Escalibada del Baix (Supl. 3€)
*
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Tatín de Poma amb Cachaça, Gingebre i Panela
Pa de Pessic de Mandarina, Pastanaga, Arrós i Avellanes



Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema de Pastanga al Funoll d´Hortgánic

Croquetes de Bulgur amb Wakame i Tofu

Mosaico de Fruites Naturals


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Amanida+Sopa+Croquetes+Pa



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares