Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 9 de noviembre de 2013

Menu Dissabte 9 Novembre MIGDIA, LA Nostra Cuinera Eva Avui a la Fira de Comerç Just a BILBAO, Ezkerrik ASKO!

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Amanida de Tomàquet, Alfàbrega, Formatge Mozzarella
ESpaguettis a la Carbonara
Crema de CArbassa al Pesto

Pit de Pollastre a la Cervesa Nous de Palma CJust
“Pulpo a Feira con Cachelos i Pimenton de la Vera
Cassoleta de Cuixa de Porc amb Camagrocs

Macedonia de Fruites NAturals
 Tiramisú Arte-Sà

Iogurt Bio amb Sucre MAscobado

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Km0 Hummus de Carbassa amb Cruixent de Patata Morada

Crema de Pèsols i Carbassó amb Vinagreta de Coriandre

CAnelons d’ESpinacs amb Mató i Falsa Betxamel d’Ametlla

Broqueta de Fruites Flamejada amb Sucre MAscobado


Menú Arte-Sà
Preu: 21€ Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre

Amanida de Fredolics, Rovellons i Camagrocs
-
Carpaccio de Pop “a Feira” amb Oli de Romaní
-
TortiPizza de Verdures a l’Estil del Cristian
-
Costelles i Mitjanes de Xai amb Escalivada
Entranya de Vedella al Ximixurri de Jingebre
Bombon Dorado a l’All i Pebre  
 Confit de Pollastre “Pota Blava” amb Fruits Vermells
Carpaccio de Bou al Pesto, Magrana i ESpurnes de Parmesà
-
Brownie de Xocolata amb Gelat Strachiatella

Mica en mica anem afegint ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares