Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 3 de noviembre de 2013

Diumenge MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€ Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre

Carpaccio de Bou amb Flor de Meló i Magrana
Caneló Bolets amb falsa betxamel de Carbassa Potimaron BIO
Espaguettis de Quinoa amb salseta de Gorgonzola i Nous
Amanida de Fruites “El Diván”
*
Civet de Senglar amb Boniato i Castanyes
Bacallà a la Llauna amb Escalibada del Baix
Sarssuela de Turbot (rodaballo) calamars i gambots
Cofit d´Ànec de l´Empordá amb Peres i Taronja
*
Brownie de Xocolata amb Sarraceno amb gelat de Merengada
Carpaccio de Pinya al Ginjebre
Iogurt BIo amb Sucre MAscobado
Pa de Pessic de Pastanaga, Llimona i Plátan




Sugerencies…

Tomàquet Rebel.lio amb F.Gorgonzola…9
Coca de Lleida d’Escalivada i Formatge de Cabra…8
Carpaccio de Bou amb Flor de Meló…10
Secret Ibèric amb Crema de Carbassa Potimarron…12
Solomillo de Ternera con Salsa Gorgonzola…14
Iogurt BIo amb Sucre MAscobado…4
Pa de Pessic de Caffe amb Sucre de Canya…4


Menú KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Quinoa amb Fruites
Caneló de Bolets amb Betxamel de Carbassa Potimaron BIO
Wok de Verduretes amb Mijo i Wakame

Pastís de Pastanaga, Llimona i Plàtan

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares