Menú Diumenge
Preu: 21€ Degustació de Primers, Segons a escollir
i Tast de Postre
Carpaccio de Bou amb Flor de Meló i Magrana
Caneló Bolets amb falsa betxamel de Carbassa Potimaron BIO
Espaguettis de Quinoa amb salseta de
Gorgonzola i Nous
Amanida de Fruites “El Diván”
*
Civet de Senglar amb Boniato i Castanyes
Bacallà a la
Llauna amb Escalibada del Baix
Sarssuela de Turbot (rodaballo) calamars i gambots
Cofit d´Ànec de l´Empordá amb Peres i Taronja
*
Brownie de Xocolata amb Sarraceno amb
gelat de Merengada
Carpaccio de Pinya al Ginjebre
Iogurt BIo amb Sucre MAscobado
Pa de Pessic de Pastanaga, Llimona i Plátan
Sugerencies…
Tomàquet Rebel.lio amb F.Gorgonzola…9
Coca de Lleida d’Escalivada i Formatge de Cabra…8
Carpaccio de Bou amb Flor de Meló…10
Secret Ibèric amb Crema de Carbassa Potimarron…12
Solomillo de Ternera con Salsa Gorgonzola…14
Iogurt BIo amb Sucre MAscobado…4
Pa de Pessic de Caffe amb Sucre de Canya…4
Menú KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Amanida de Quinoa amb
Fruites
Caneló de Bolets amb Betxamel de Carbassa Potimaron BIO
Wok de Verduretes amb Mijo i Wakame
Pastís de Pastanaga, Llimona i Plàtan
No hay comentarios:
Publicar un comentario