Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 30 de noviembre de 2013

Menu Dissabte 30 Novembre MIGDIA, Bon Profit!

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Sopa de Peix de Llotja amb Quinoa
MAcarrons amb Gorgonzola i Picada de Fruits Secs
Amanida de Fruites “El Divan”

Pollastre al Curri amb Arròs Salvatge
Lacon A Feira amb “Cachelos i Pimentón de la Vera
Arròs Negrea mb Sèpia de Llotja

Flam de Café
Iogurt Bio amb Sucre MAscobado
Mandarina amb Xocolata


Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

La Perola Vegetariana: Sopa de Miso
*
Amanida de Mezclum de l’Hortet del Baix amb Fruites
*
Croquetes de Bulgur, Wakame, Fonoll i Vinagr de Iogurt amb Comí
*
 Iogurt Bio amb Sucre Panela


Menú Arte-Sano
Preu: 21€ (Beguda no Inclosa)
*Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre

Carpaccio de Peus de Porc Trufat amb Germinats i Nabius
*
Amanida de Calçots del Baix amb Vinagreta de Romesco
*
Creppe de Bledes i MAscarpone amb Cruixent de Parmesà i Cecina
***
XAi a la Planxa amb Ximixurri de Jingebre
Bacallà a la Muselina de Carbassa BIO
Confit de Pollastre Pota Blava amb Salseta de Mandarina
***
Brownie de Garrofes amb Nata Avainillada
Carpaccio de Kiwi amb Fruits Vermells
Sopeta de Mandarina i Gerds amb Sorbet de GinTonic 




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares