Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 10 de noviembre de 2013

Menu Diumenge 10 Novembre MIGDIA

Menú Diumenge
Preu: 21€ Sense Beguda

Amanida de Fredolics, Rovellons i Camagrocs
Carpaccio de Pop “a Feira” amb Boniato Oli de Romaní
Carpaccio de Bou al Pesto, Magrana i ESpurnes de Parmesà
CAnelons d’ESpinacs amb Mató i Falsa Betxamel d’Ametlla

Costelles i Mitjanes de Xai amb Escalivada
Entranya de Vedella al Ximixurri de Jingebre
Bombó de Dorado a l’All i Pebre SlowFish
 Confit de Pollastre “Pota Blava” amb Fruits Vermells
-
Brownie de Xocolata amb Gelat Strachiatella
Tiramisú arte-Sà
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado

Tatin de Poma amb Toc de Ratafia

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Km0 Hummus de Carbassa amb Cruixent de Patata Morada

Crema de Bròquil HORTGANIC a la Poma

CAnelons d’ESpinacs amb Mató i Falsa Betxamel d’Ametlla

Broqueta de Fruites Flamejada amb Sucre MAscobado


Mica en mica anem afegint ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares