Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 17 de noviembre de 2013

Diumenge MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€ (beguda no inclosa)

Amanida del Baix amb Carxofes, Calçots i Toc de Romesco
Coca de Recapte de Llonganissa Valenciana i Anxoves
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Parmesá
***
Secreto Ibérico amb Foie Fresc
Pop a Feira amb Carbassa i Patates
Entrecôtte de Vedella amb Verduretes del Baix
Bacallà al Forn amb Musselina de Carbassa i All escalibat
***
Tatín de Pometes del Baix amb Ratafia
 Brownie de Garrofes amb Iogurt BIO, Mascobado i Ametlla
Pa de Pessic de Iogurt Bio, Mascobado i Gelat de CheesCake


Menu KarNoYà
 Preu: 15€ (beguda no inclosa)
               
Tabouleeh de Quinoa Reial amb Menta fresca i Llimona

Sopa de Miso amb Sémola de Verduretes

Croquetes de Fafáfel amb Sarraceno i Algues

Tatín de Pometes del Baix amb Ratafia


Menú Slow Food
 Preu: 17€ (beguda no inclosa)

Amanida tèbia del Baix amb Carxofes, Calçots i toc de Romesco
*
Musclos de Roca al Vapor 
*
Mousaka de de Pollastre Pota Blava amb Alberguinies Blanques
*
Brownie d´Algarroba, Iogurt Bio, Sucre Mascobado i Ametlles
*

Te Moruno de Menta Fresca

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares