Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 28 de diciembre de 2013

Dissabte Mig Dia


 Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA

Menú Lunatic
Preu: 21€ (beguda no inclosa)

Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Espurnes d´Ideazabal

Caneló de Brandada de Bacallá amb salseta Marinera
    Amanida de Gambetes, Gírgolas del Baix en salseta de Taronja
   
  Confit d´Ánec amb Salseta Fruites del Bosc
Bacallà a la Llauna amb Mongetes de Sant Pau
Solomillo de Cerdo con Salsita de Gorgonzola
Secreto Ibérico en Salsa de Mango y picada de Macadamia


Brownie de Remolatxa amb Gelat de Capuccino
Tatín de Pomes a la Canyella amb Gelat
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gin tonic


Menú Dissabte
Preu: 15€ (Vi/ aigua inclós)

Tabouleeh de CousCous amb Menta, Llima i Verduretes
Trinxat de la Cerdanya al Nostre Aire
Crema de Pastanaga al Funoll

Caldereta de Vedella amb Bolets i Picaeta
Bollo de Bonitol amb Plátan Mascle
Lacón a Feira con Caxelos

Iogurt Bio amb Sucre Panela
Flam d´Ou al aroma de HerbaLluisa
Mosaico de Fruites Naturals


Menú KarNoYà
Preu: 15€

La Perola de la Iaia: Brou de Miso amb Galets

Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”

Canelons d´Espinacs a la Catalana

Mousse de Caqui i Mascarpone amb Magrana





No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares