Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA
Menú Lunatic
Preu: 21€ (beguda no inclosa)
Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Espurnes
d´Ideazabal
Caneló de Brandada de Bacallá amb salseta Marinera
Amanida de Gambetes, Gírgolas del Baix
en salseta de Taronja
Confit d´Ánec amb Salseta Fruites del
Bosc
Bacallà a la
Llauna amb Mongetes de Sant Pau
Solomillo de Cerdo con Salsita de Gorgonzola
Secreto Ibérico en Salsa de Mango y picada de Macadamia
Brownie de Remolatxa amb Gelat de Capuccino
Tatín de Pomes a la Canyella amb Gelat
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gin tonic
Menú Dissabte
Preu: 15€ (Vi/ aigua inclós)
Tabouleeh de CousCous amb Menta, Llima i Verduretes
Trinxat de la Cerdanya al Nostre Aire
Crema de Pastanaga al Funoll
Caldereta de Vedella amb Bolets i Picaeta
Bollo de Bonitol amb Plátan Mascle
Lacón a Feira con Caxelos
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Flam d´Ou al aroma de HerbaLluisa
Mosaico de Fruites Naturals
Menú KarNoYà
Preu: 15€
Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”
Canelons d´Espinacs a la Catalana
Mousse de Caqui i Mascarpone amb Magrana
No hay comentarios:
Publicar un comentario