Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 14 de diciembre de 2013

Menús Dissabte NIT

Menú Lunatic
Preu: 21€ (beguda no inclosa)


Cor de Bou amb F. Cabra, Alvocat i Fresses de Bacallà

Creppe de Farina d’Arròs amb Gorgonzola
    Amanida tèbia del Baix amb Carxofes, Calçots i toc de Romesco
Carpaccio de Peus de Porc Trufat amb Fruits Vermells

*   
  Confit de Pollastre Pota Blava amb Taronja
Morro de Bacallà amb Escalibada

Tamal de Bonítol de Llotja amb Plátan Mascle
Secreto Ibérico con Salsita de Foie y Manzana del Baix
*
Brownie de Xocolata amb Gelat de Stracciatela

Cup-CaKe de Remolatxa amb Mousse de dos Xocolatas
Tatín de Pomes de Can Alegria al P. Ximènez
Carpaccio de Fruites amb Sorbet de Gin Tònic



COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0

Estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa
cada Jueves tendrás aquí tu pedido


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients
Bio, KmO i de Comerç Just




Menú KarNoYà
Preu: 15€ (tres plats + postre+ pa)

Amanida del Baix amb Carxofes, Calçots i toc de Romesco

Creppe de Farina d’Arròs emb Bledes i Gorgonzola

Chaufán de Quinoa Real amb Verduretes BIO

Tatín de Pomes de Can Alegria al P. Ximènez

AMB PRODUCTE FRESC I BIOLÓGIC DEL BAIX





No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares