Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 21 de diciembre de 2013

Dissabte MigDia

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Risotto cremós de Bolets i Verduretes
Amanida de Quinoa Reial i Fruites amb Vta d´Aloe Vera
Pastís de Boniato i Patates a la Bolognesa

Pollastre a l´Ast amb llit d´Espinacs a la Catalana
Filet Rus amb salseta Tártara
Tamal de Bonitol de Llotja amb Plátan Mascle

Carpaccio de Pinya al Ginjebre
Broquetes de Fruita amb Sucre Mascobado
Souflé de Xocolata i Ametlla


 Menú KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Pastanaga al Funoll BIO

Chaufan de Quinoa amb Calçots, Carxofes del Prat, Tofu…

Brownie de Garrofes i Mandarines










Menú Lunátic
Preu: 23€ beguda no inclosa/ 21€ sense entrants

Entrants Surprisse

Mezclum del Baix amb Calçots i Bolets al Pesto
Lacón a Feira con Caxelos y Pimentón de la Vera
Crêppe de Brandada de Bacallà al aire de Piquillo

Bacallà a la Llauna amb Escalibada i Cous Cous de Verduretes
Secreto Ibérico con Mi Cuit y toque de P. Ximénez
Solomillo de Ternera con Boniato
Timbal de Bou amb Salseta de Pastanaga

Copa Loca de Frutas tropicales, Requesón y Helado de Xoco
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gintònic
Brownie de Garrofes i Mandarines


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares