Menú Dilluns
Preu: 11,50 amb Vi/Aigua
Macarrons
a la Carbonara
de Civada & Lacón
Amanida
de Cabdells, Germinats, Tomàquet i Vinagreta de Iogurt a la Menta
Carpaccio
de Bou amb Espurnes d´Ideazabal (Supl. 2€)
*
Cassoleta de
Vedella estofada amb Bolets i Picaeta
“Pescailla
que se Muerde la Cola ”
sobre Cameta de Verduretes
Secreto
amb Pometa semiconfitada al Funoll
Confit
d´Ànec amb salseta de Taronja i Gerds (Supl. 3€)
Solomillo
de Porc amb Salseta de Gorgonzola (Supl. 2€)
*
Verrina
de Tiramisú al nostre aire
Pa
de Pessic de Remolatxa & Frosting de Grosella
Batut
de Iogurt Bio & Fruites del Bosc
Souflé
de Xocolata al Aroma de Torró de Xixona (Supl. 2€)
Menu KarNoYà
Preu: 11,50 amb
Vi/Aigua
Crema de Pastanga al Funoll
Chaufán de Verduretes al Wok, Quinoa i Alga Wakame
Mosaico de Fruites Naturals
Tots els menús son
fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem
afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una
trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA
No hay comentarios:
Publicar un comentario