Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 30 de diciembre de 2013

Últim Menú de l´Any!!!!! Dilluns MigDia



Menú Dilluns
Preu: 11,50 amb Vi/Aigua

Macarrons a la Carbonara de Civada & Lacón
La Perola de la Iaia: Sopa Cubierta con sus medudencias
Amanida de Cabdells, Germinats, Tomàquet i Vinagreta de Iogurt a la Menta
Carpaccio de Bou amb Espurnes d´Ideazabal (Supl. 2€)
*
Cassoleta de Vedella estofada amb Bolets i Picaeta
“Pescailla que se Muerde la Cola” sobre Cameta de Verduretes
Secreto amb Pometa semiconfitada al Funoll
Confit d´Ànec amb salseta de Taronja i Gerds (Supl. 3€)
Solomillo de Porc amb Salseta de Gorgonzola (Supl. 2€)
*
Verrina de Tiramisú al nostre aire
Pa de Pessic de Remolatxa & Frosting de Grosella
Batut de Iogurt Bio & Fruites del Bosc
Souflé de Xocolata al Aroma de Torró de Xixona (Supl. 2€)





Menu KarNoYà

     Preu: 11,50 amb Vi/Aigua

Crema de Pastanga al Funoll

Chaufán de Verduretes al Wok, Quinoa i Alga Wakame

Mosaico de Fruites Naturals




Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares