Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 27 de diciembre de 2013

Divendres MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

        Trinxat de la Cerdanya al nostre aire
Tabouleeh de CousCous amb Menta, Llima i Verduretes
Crema de Carbassa al funoll
*
Arròs Mariner del Senyoret
Timbal de Xai amb Moniato i Salseta de Taronja
Caldereta de Vedella amb Gírgoles del Baix
Filet de Vedella amb Escalibada del Baix Llobregat (Supl. 3€)
*
Flam d´Ou a la HerbaLluisa
Mousse de Caqui i Mascarpone amb Magrana
Brownie de Xocolata amb Nous
Iogurt Bio amb Sucre Panela




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

La Perola de la Iaia: Bou de Miso amb Galets

Croquetes de Sarraceno, Tofu i Verduretes

Mosaico de Fruites Naturals

Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Caldereta+ Amanida+Paella+Pa: 9€


Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares