Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 16 de febrero de 2014

Diumenge Mig Dia

Menú Diumenge
 Preu: 21€ beguda no inclosa

Crêppe de Brandada de Bacallà Gambetes de Maó
Risotto de Bolets i verduretes amb Espurnes de Parma
Lacón a Feira amb Patates i Boniato
Mezclum del Baix & Guacamole i Maduixes
*
Brownie d´Entranya de Cebón amb Crema de Calçots
Confit d´Ànec amb Fruites del Bosc
Lluç de Palangre amb Wok de Verduretes al Tamari
Entrecôtte de Vedella amb Escalibada del Baix
*
Sorbete de Moretes i Sanguina & Sorbet de Gin Tónic
Tatín de Poma a la Ratafia & Gelat de Banana
Carpaccio de Pinya & Gelat de Coco
Quesadada de Mató amb Nabius


Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Fruites “El Divan”

Crema de Carbassa al Funoll

Burguer Vegana amb Xips de Patata Lila

Sopeta de Moretes i Sanguina & Gelat de GinTonic



 
Combi Infantil
Preu: 12€ amb Aigua

Macarrons a la Napoletana

Nuguets de pollastre amb Xips de Patata Lila

Iogurt BIO “La Selvatana” amb Sucre Mascobado



 
Cada dia cambiem els Menús per garantir frescura a la Nostra Cuina ARTE-SANA






No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares