Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 8 de febrero de 2014

Menu Dissabte 8 Febrer MIGDIA, Bon Profit!


Menú Dissabte

Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Macarrons a la Carbonara
Fabetes saltades amb Perfum de Menta i Anís
Fideuà Marinera a l’Estil de Zábalo

Timbal de Codillo a la Sidra
Bacallà Fresc amb Crema de  Carbassa
Llom a la Llima amb Boniato al Caliu

Maduixes & Nata
Tatín de Poma a la Ratafia
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Fruites “El Divan”

Crema de Calçots al aire de Nyores

Lasagna d´Espinacs a la Catalana


Carpaccio de Fruites amb Sorbet de Mojito

Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
o
 OPCIO 2    Escollir 1 Primer, 1 Segon, 1 Postre  

Crema de Calçots amb Aire de Nyores
Amanida de Mezclum del Baix, Bacallà, Maduixes i Vinagreta de Mel i Mostassa
Remenat de Gírgoles i Ceps amb Buti Criolla

Entrecôtte  de Vedella amb Parrillada de Verdures
Carpaccio de Bou amb Fruits Vermells i Germinats
Tajine de Xai amb Cous-Cous Oriental

Souflé de Xocolata al Ginjebre
Sopeta de Fruits Vermells amb Gelat de GinTonic


Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix Llobregat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares