Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 23 de febrero de 2014

Diumenge Mig Dia


Arte-Sà Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda

Amanida de Quinoa Real i Fruites naturals
Arròs del Senyoret de Rap i Gambetes de Maò (tot pélaet)
Mezclum del Baix, Moixama, Tomáquet, Alfábrega, Anxoves…
Lacón amb Patata Lila i Oli de Romaní
*
Confit de Pota Blava amb Fruites del Bosc
Morro de Bacallà al Gratén amb Salseta Pomodoro
Secreto Ibérico con Salsa de Mango y Castañas
Entrecôtte de Vedella amb Escalibada del Baix
*
Sopeta de Frutilles & Sorbet de Mojito/ GinTònic
Crêppe amb Nata i Maduixes
Tatín de Poma a la Ratafia (masa quebada de Blat de Moro)
Souflé de Xocolata al Ginjebre





Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Mezclum del Baix, Quinoa Real i Fruites

Canelons de Bolets amb betxamel de Carbassa

MiniBurguers de Ségol, Tofu i Verduretes del Baix

Batut de Fruites i Iogurt BIO “La Selvatana”




Mica en Mica anem afegint+ ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, treballem en la Campanya

“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares