Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 13 de febrero de 2014

Menús Divinos

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Menestrón de Frijolitos colorados con Cardo
Canelons a la Bolognesa
Amanida del Baix & Calçots, Gírgoles…
*
TxarriPatas en Salsa Vizcaína
Sorell al forn amb Tabouleeh de Cous C        ous
Paella Marinera al nostre aire
Filet Rus amb Flam d´Espinacs
Filet de Vedella amb Escalibada del Baix (Supl. 4€)
*
Pastís de Formatge i Fruites del Bosc
Macedonia de Fruites amb Suc de Taronja e Hibiscus
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado



Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema de BiColor de Rúca i Porro al Coriandre

Croquetes de Cigrons, verduretes i sésam & Wow

Carpaccio de Fruites Naturals



 Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Crema+Amanida+Paella+Pa: 9€

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada


Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO, de Comerç Just i Slow Fish

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares