Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 22 de febrero de 2014

Menús Dissabte

Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
 (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones

Llauneta de Musclos de Roca “Acevichados”
Cóctel de Calçots del Baix amb Aire de Nyores
Canelons de Bolets amb Betxamel de Carbassa Can Alegria
*
Confit de Pota Blava amb Fruites del Bosc
Bonitol de Llotja en Demi-Crue en Sanguina, Panela i Tamari
Entrecôtte de Vedella amb Escalibada del Baix
*
Sopeta de Maduixes & Sorbet de Mojito
Crêppe de Plátan i Maduixes a la Xocolata
Souflé de Xocolata al Ginjebre

  


Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Mezclum del Baix, Mozzarela i Tomáquet, Alfábrega, Anxoves…
 Crema de Calçots del Baix & Aire de Nyores
Torti-Pizza a la Carbonara al estil del Cristian

Arròs del Senyoret (tot pélaet)
Xurrasco de Vedella en adobo moruno
Brownie de Braó confitat amb Maduixes i toc de Menta

Strudel de Poma a la Canyella
Batut de Fruites i Iogurt BIO “La Selvatana
Mosaico de Fruites Naturals

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Mezclum del Baix, Quinoa Real i Fruites

MiniBurguer de Ségol, Tofu i Verduretes del Baix

Canelons de Bolets amb betxamel de Carbassa

Batut de Fruites i Iogurt BIO “La Selvatana

 Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix






No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares