Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 8 de marzo de 2014

Dissabte Nit (Dia de la Dona treballadora)



Dia de la Dona

Menú Slow Food
Preu: 21€  Sense Beguda

Cananas d’Arenys“Viva la Pepa Mariana Pineda
Risotto de Verduretes del Baix
Amanida de CousCous Oriental Egeria
Carpaccio de Bou con Chucrut polaco Rosa Luxemburgo
*
Morro de Bacallà amb Wok de Verduretes Murasaki
Timbal de Cèrvol amb Patata i Carbassa
Xai a la Parrilla amb Escalibada del Baix
Bom-Bó de Pintada amb Foie Mi Cuit i Crema de Calçots
*
Sorbete de Fruites & Gelat de Gin Tónic
Puding Arte-Sà de Vainilla (Dones Fábrica Triangle NY)
Tatín de Poma al Oruxo Rosalia de Castro
Mouse de Xocolata amb Frutilles del Bosc Pasionaria 


Vegui Menú KarNoYà
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites al nostre estil

Caneló d´Espinacs a la Catalana Carme Ruscalleda

Burguer de Tofu i Cereals Naturalista Emilia P. Bazán

Broqueta de Fruita especiada &Xocolata
 Camperolas del Mon






Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, treballem en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix










No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

.....

.....

Entradas populares