Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 23 de marzo de 2014

Diumenge Menús Slow Food & Molt Amor



Estàs en un Restaurant SLOW FOODaixò vol dir que Cuinem amb Amor al producte  i amb Seny per combinar els ingredients de manera Saludable. Bon Profit!


Menú Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda

Crema de Calçots al Romesco “deconstruit”
Amanida de Truita ahumada, Alvocat i Maduixa al Pesto
Arròs “Montalbán” de Verduretes del Baix amb Rap
Coca de Roast Beef amb salseta Remolade

Filet de Vedella a la Planxa amb Pastís de Carxofa
Lascas de Secreto Ibérico &Wok de Verduretes
Bonítol de Vilanova a la Planxa Macerat amb Soja i Mel
Carpaccio de Bou amb espurnes de Parma i Frutilles

Souflé de Xocolata amb Café
Carpaccio de Pinya i Maduixes  Gelat de Mojito
Sopeta Maduixes, Sorbet de GinTonic i Aire de Cardomomo
Mousse de Xoco Blanc amb Cítrics








Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Calçots amb Aire de Romesco

Quichê de Verduretes al Pesto

MiniBurguer Veganes de Bledes i Vinagreta de Comí

Cobbler de Poma al Carmel



Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just

Les Nostres fórmules de Menú canvien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat.


No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

.....

.....

Entradas populares