Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 20 de marzo de 2014

Menu Dijous 20 de Març de 2014, Bon Profit!!

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Carpaccio de Tomàquet i Cogombre amb Alfàbrega
Mousaka Clàssica de Carn
Carxofes al Forn amb Vinagreta d’All i Julivert
Carpaccio de Bou & Parmesá i Fruites del Bosc (Supl.2€)
*
Arròs al Forn amb Costella, Buti, Bolets…
Papillote Lluç al Fonoll
Fritura AOVE Sonsos de San Feliu de Guixols amb Amanida
Carpaccio de Lacon “a Feira” amb Patata Lila
Brownie de Cèrvol amb Crema de Calçots(Supl. 3€)

*
Batut de Iogurt amb Fruites
Pastís de Crema Catalana
Puding Arte-Sà de Plàtan
Brownie de Xocolata amb Gelat (Supl.2€)


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Amanida de Fruites “El Divan
 


Crema de Bròquil a la Poma

Creppe d’Espinacs al Catalana amb Farina de III Blats

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado



Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just
Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat.



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Carxofes+Arròs+Amanida+Pa


Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menu

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares