Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 14 de marzo de 2014

Menú Divendres MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

 



Amanida de Caracolas, Tomàquet, AjiPorro…

Crema BiColor de Remolatxa i Bróquil Bio
Verduretes al Vapor al Coriandre

Sipia de Vilanova a la Bruta

Caldereta de Vedella amb Ceps i Quimbobó

Llom a la Planxa amb Pastís d´Espinacs Bio del Baix
 Solomillo de Vedella amb Escalibada del Baix (Supl.3€)

Iogurt Bio amb Guayaba
Puding Arte-Sà de Xocolata
Tiramisú al nostre aire



Estás en un Restaurant Slow Food

Aixó vol dir Bo per Tú, Bo pel Medi Ambient, i Bo pels productors Petits del nostre Voltant,
i per recuperar la Nostra Dieta Mediterrànea, que al voltant  d´una taula, es gaudeix amb tots els sentits.



Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

 


Amanida Tabouleeh de CousCous a la Menta


Wok de Verdures i Cous-Cous Integral amb Espaguetis de Mar i Tofu

Carpaccio de Pinya i Maduixes al Cardomomo



   Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Wok+Sipia+Amanida+Pa

Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menu



Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares