Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 22 de marzo de 2014

Menús Dissabte MigDia


Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
o
 OPCIO 2    Escollir 1 Primer, 1 Segon, 1 Postre  

Musclos del Delta Marinats amb Jingebre i Cibulet
Amanida de Truita, Alvocat, maduixa i Vinagreta d’Alfàbrega
Caneló de Pollastre de Granja & Crema de Pastanaga al Fonoll

Filet de Vedella a la Planxa amb Pastís de Carxofa
Costelles i Mitxanes de Xai al Ximixurri
Bonítol de Vilanova a la Planxa Macerat amb Soja i Mel

Brownie de Xocolata al Ginjebre/ Cobbler de Poma al Carmel
Sopeta Maduixes a la Menta amb Gelat de GinTónic



 
Menu Dissabte
 Preu: 15€ amb Vi/ Aigua

Quiché de Verduretes amb toc de Pesto
Amanida d´Api, Maduixes, Alvocat a la Mostaza
Crema de Calçots del Baix a la Nyora

Mairas de la Barceloneta amb Wok de Verdures
Braó en Salsa Remolade
Caldereta de Vedella & Bolets

Batut de Iogurt Bio amb Guayaba i Maduixes
Mosaico de Fruites Naturals
Mousse de Xocolata Blanca amb aromes cítrics

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Calçots amb Aire de Romesco

Amanida de Quinoa amb Fruita i Fruits Secs

Hamburgueses Veganes de Bledes i Vinagreta de Comí

Carpaccio de Pinya amb Gelat de Mojito


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares