Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 21 de marzo de 2014

Menu Divendres 21 de Març NIT, Avui al Bulevard El Divan Cuina un Menu JAzz Maridat amb la Vella Dixieland...TOT UN LUXE!!

Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
o
 OPCIO 2    Escollir 1 Primer, 1 Segon, 1 Postre  

Musclos del Delta Marinats amb Jingebre i Cibulet
Amanida de Truita, Alvocat, maduixa i Vinagreta d’Alfàbrega
Caneló de Pollastre amb Crema de Pastanaga al Fonoll
Coca d’Escalibada amb Formatge de Cabra

Filet de Vedella a la Planxa amb Pastís de Carxofa
Costelles i Mitxanes de Xai al Ximixurri
Bonítol de Vilanova a la Planxa Macerat amb Soja i Mel
Carpaccio de Lacon mb Patata Lila i Vinagreta de Romaní

Souflé de Xocolata amb Café
Sopeta Maduixes, Sorbet de GinTonic i Aire de Cardomomo
Mousse de Xoco Blanc amb Cítrics
Broqueta de Fruitres amb Sucre Mascobado


Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix



Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema de Calçots amb Aire de Romesco

Amanida de Quinoa amb Fruita i Fruits Secs

Hamburgueses Veganes de Bledes i Vinagreta de Comí

Carpaccio de Pinya amb Gelat de Coco



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares