Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 16 de marzo de 2014

Diumenge Ñam Ñam, arròs del senyoret, Brownie de cèrvol confitat...


Menú Diumenge
Preu: 21€ beguda no inclusa
(Pots fer la fórmula degustación amb tres primers plats)

Arròs del Senyoret (tot pélate)
Amanida de Quinoa Real amb Fruites Naturals
Carpaccio de Bou & Espurnes de Parma i Fruites del Bosc
Canelons a la Bolognesa amb Falsa betxamel de Calçot del Baix
*
Brownie de Cèrvol confitat amb Maduixes i Menta
Confit d´Ánec de l´Empordá & Salseta de Taronja i Ginjebre
Secreto Ibérico amb Saltat de Verduretes i Gírgolas del Baix
 Verat de la Llotja de Vilanova farcit de Guacamole poblano
*
Brownie de Xocolata amb Gelat
Quesada de Mascarpone & Moretes i Maduixes
Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals
Tatín de Pometes amb Farina de J.Mestre



Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida Mezclum Baix amb Maduixa i Guacamole

Farcellet de Col Can Alegria

Croquetes de Sarraceno amb Vinagreta Iogurt Bio

Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals









Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just

Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat



No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

.....

.....

Entradas populares