Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 14 de marzo de 2014

Divendres Nit Arte-Sa i KarNoYà


Menu Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1    (Degustació de Primers+Segón+2 Postres) 2 Persones
o
 OPCIO 2    Escollir 1 Primer, 1 Segon, 1 Postre  

Risotto integral de Gírgoles, Bladers, Alls tendres…al Parmesá
*
Llauneta de Musclos de Roca del Delta al “AjoPorro”
*
Amanida de Quinoa Real & Fruites i Aloe Vera
*
Confit de Pota Blava amb Maduixes i Poma C. Alegria
Marmitako de Caballa de Vilanova con aire de P. Choricero
Solomillo de Vedella amb Escalibada del Baix
Brownie de Cèrvol confitat amb Maduixes i Herbabona
*
Souflé de Xocolata i Ametlla
*
Mojito Cubano




Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema BiColor de Remolatxa BIO i Carbassó

Amanida de Quinoa & Fruites i Aloe Vera

Croquetes deCousCous integral, Hiziki, Tofu… amb Xips de Patata Lila

Tatín de Pomes a la Cachaça & galeta de farina integral




Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix













Acabes d'arribar a un restaurant
Km0 d'Slow Food...saps què vol dir?

Doncs que en el nostre restaurant es cuinen plats de Km0 en els quals prioritzem la pagesia propera i ecològica, emprem aliments de temporada, evitem l'ús de transgènics, recuperem productes de l'Arca
del Gust i dels Baluards d'Slow Food, i cuinem peix capturat de forma sostenible.

Cuinem des del cor i treballem amb aliments de màxima qualitat compartint el nostre coneixement amb altres restaurants Km0 per millorar el vincle entre la terra i la gastronomia local. Ens agrada cuinar, i ens agrada que els nostres clients rebin a la taula el que nosaltres estimem a la cuina.

Què és un plat Km0?
Un plat és considerat Km0 quan la major part dels seus ingredients que el componen es compren directament a la pagesia local situada a menys de 100km.  Han de ser majoritàriament ecològics o pertànyer a l'Arca del Gust o a un Baluard d'Slow Food.
No es permet l'ús d'aliments transgènics, ni de peix en perill d'extinció.

Què és la pesca sostenible?
Pescar de manera sostenible vol dir que les arts que s'empren per capturar els peixos són respectuoses amb l'entorn i amb totes les varietats de peix que són capturades. Per exemple, no es pesquen espècies en perill d'extinció com el bacallà, la tonyina o el salmó; ni tampoc mides petites que malmetin la capacitat de reproducció de l'espècie. També és important que es facin servir totes les peces capturades i que es potencie l'ús de peixos locals respectant la seva temporalitat. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares