Menú Divendres
Crema de Cogombre, Iogurt Bio i Menta
Crêppe de Carbonara de Pernil Dolç
Carpaccio de Bou & Parmesá i Fruites del Bosc (Supl.2€)
Espaguettis & Xanfaina
*
Galtes confitades amb fruites del bosc
Fricandó de Vedella al estil de la
Carme
Maires de la
Barceloneta al gratén de Pebrot i pastís de bleders
Solomillo de Vedella & Escalibada del Baix (Supl. 3€)
*
Cuajada amb
Confitura de Gerds
Carpaccio TriColor de
Frutilles Naturals
Mosaico de Fruites
Naturals
Puding
de Xocolata amb crunge de Fruits Secs
Menu KarNoYà
Amanida de Fruites “El Diván”
Croquetas de Civada, Bledes, Pastanaga, Funoll…
Iogurt Bio &
Sucre Mascobado
Qué vol dir Restaurant Slow Food:
En
el Nostre Restaurant cuidem el tracte directe amb el productor, tenim cura amb
el Medi Ambient i Cuinem Plats Sans i Equilibrats
Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just
Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat
No hay comentarios:
Publicar un comentario