Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 28 de marzo de 2014

Menús Divendres Mig Dia/ Ñam Ñam!

Menú Divendres

Crema de Cogombre, Iogurt Bio i Menta
Crêppe de Carbonara de Pernil Dolç
Carpaccio de Bou & Parmesá i Fruites del Bosc (Supl.2€)
Espaguettis & Xanfaina
*
Galtes confitades amb fruites del bosc
Fricandó de Vedella al estil de la Carme
Maires de la Barceloneta al gratén de Pebrot i pastís de bleders
Solomillo de Vedella & Escalibada del Baix (Supl. 3€)
*
Cuajada amb Confitura de Gerds
Carpaccio TriColor de Frutilles Naturals
Mosaico de Fruites Naturals
Puding de Xocolata amb crunge de Fruits Secs




Menu KarNoYà

Amanida de Fruites “El Diván”

Croquetas de Civada, Bledes, Pastanaga, Funoll…

Iogurt Bio & Sucre Mascobado






                Qué vol dir Restaurant Slow Food:
En el Nostre Restaurant cuidem el tracte directe amb el productor, tenim cura amb el Medi Ambient i Cuinem Plats Sans i Equilibrats
 




Al Diván treballem cada dia amb producte Fresc del Parc Agrari, de Slow Fish i Comerç Just
Les Nostres fórmules de Menú cambien cada dia per garantir temporada, frescura i originalitat

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

.....

.....

Entradas populares