Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 10 de octubre de 2013

Dijous MigDia

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia; Sopa de Pota Blava i Sémola de Verduretes
Espaguettis de Quinoa Real a la Carbonara
Amanida Tébia d´Escarola amb Camegrocs, Rusinyols i Rovellons amb Espurnes de Parmesá (Supl. 2€)
*
Arròs Mariner de Polpets de Platja
Osobuko de Vedella amb Salseta de Vi Negre
Tamal de Pollastre en fulla de plátan
Solomillo de Vedella amb Salseta de Foie i Escalibada (Supl. 4€)
*
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Flam d´Ou a la Xocolata
Mousse de Palo Sant amb Mascarpone
Brownie amb Xocolata i Gelat de Strachiatella (Supl. 2€)

*Els Menú del dia i Vegetariá, formen part de la mateixa proposta. Per tal de donar lloc a tots els comensals.


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Amanida de Figues Farcides de Formatge Arzua
Crema BiColor de Carbassa i Pèssols

Paella Vegana de Civa i Seitán amb toc de Miso

Carpaccio de Pinya al Jingebre
Brownie d´Algarroba amb F. Khorachan i Panela



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Hummus+Broquetes+Wok+Pa: 9€



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.

(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares