Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 17 de octubre de 2013

Menús Dijous MigDia

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Morocho Inca
Amanida de Guacamole amb Magrana
Pastís de Patatas amb Vedella al Fonoll
*
Verat del Port de Tarragona amb Escalibada del Baix
Carpaccio de “Lacon a Feira” amb Pimentó de la Vera
Arròs de Montanya de Xai amb Ceps
Entrecôtte de Vedella amb Escalibada del Baix (Supl.3€)
Canelò de Senglar confitat amb Prunes i Ametlles (Supl. 3€)
*
Quesada de Mascarpone amb Fruites del Bosc
Palo Santo de temporada
Macedonia de Fruites amb suc de Kaquis i Mandarina


 
Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema de Boniato amb Ametlla i toc anisat

Paella d´Espelta amb Hiziki, Seitán i Verduretes

Carpaccio de Nectarina amb Mascobado




Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Pastís+Arròs+Escalibada+Pa: 9€



*Els Menú Diván y Menú Light Integral, formen part de la mateixa proposta. Per tal de donar lloc a tots els comensals.

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0 CORNELLÀ


Cistella Ecològica de la Xarxa Hortganic 


Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves tendrás aquí tu pedido


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares