Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 9 de octubre de 2013

Menús Dimécres Mig Dia

Menú Dimécres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Patates a la Riojana
Pastís de Iuca amb Vedella
Amanida Tébia d´Escarola amb Camegrocs, Rusinyols i Rovellons amb Espurnes de Parmesá (Supl. 2€)
*
Broquetas de Pollastre amb Pilaf d´Arròs integral Thai
Carpaccio de “Lacon a Feira” amb Pimentó de la Vera
Canelò de Rap, Gambetes i Carbassa del Baix
Secret Ibèric amb Parmentier de Poma (Supl.3€)
Solomillo de Vedella amb Salseta de Foie i Escalibada (Supl. 4€)
*
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Palo Sant de temporada
Brownie amb Xocolata i Gelat de Strachiatella (Supl. 2€)

*Els Menú Diván y Menú Light Integral, formen part de la mateixa proposta. Per tal de donar lloc a tots els comensals.


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Tomàquet amb Mozarela i Alfábrega Morada
Crema tébia de Carbassa “Can Alegria” amb Ametlla

Croquetes de Quinoa Real, Verduretes i Tofu amb crema de Remolatxa i Herbabona

Carpaccio de Pinya al Jingebre
Brownie d´Algarroba amb F. Khorachan i Panela



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Hummus+Broquetes+Wok+Pa: 9€



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares