Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 30 de octubre de 2013

Dimècres MigDia

Menú Dimècres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Potage de Morochos
Mousaka de Vedella a la Grega
Carpaccio de Pulpo con Aceite de Romero y Pimentón ahumado (Supl.2€)
Amanida de Rogets escabechats amb Ceba confitada
*
Caldereta de Xai Senegalesa amb Arròs Yessamí
Magro con Tomate a la Manchega
Broquetes de Rap i Llagostins amb Escalibada
Secret Ibèric amb Confitura de Prunes i Figa Coll i Dama (Supl. 3€)
*
Cuallada de Cabra amb Confitura de Gerds
Carpaccio de Pinya amb Perletes de Papaia al Cardomomo
Pastís de Pastanaga amb Ginjebre


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema de Carbassa  Potimaron BIO al Pesto

Croquetas de Bulgur, Funoll i Verduretes

Iogurt Bio amb Figa Coll i Dama


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

Amanida+Caldereta+Escalibada+Pa: 9€



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares