Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 16 de octubre de 2013

Dimècres MigDia

Menú Dimécres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa de Miso
Verduretes al Vapor amb Vinagreta d´Alfábrega
Espaguettis a la Pomodoro
*
Carpaccio de “Lacon a Feira” amb Pimentó de la Vera
Caldereta de Xai amb Cous Cous de Blat de Moro
Galtes de Porc amb Frutilles del Bosc
Bacallà a la Muselina d´all i Prèssec (Supl.3€)
Canelò de Senglar amb Prunes i Ametlla (Supl. 3€)
*
Carpaccio de Kiwi i Magrana
Macedonia de Fruites amb Suc de Palo Santo
Coca Boba de Carbassa, Panela i Kamut




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema tébia de Carbassa “Can Alegria” amb Ametlla
Amanida de Fruites “El Diván”

VeguiBurguer al XimiXurri de Ginjebre

Tatín de Peres del Baix especiades


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)

VeguiBurguer+Verdures+Amanida+Pa: 9€

*Ambdos menús formen part de la mateixa proposta.
Per tal de donar lloc a tots els comensals.


Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares