Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 11 de octubre de 2013

Menús Divendres Nit

Menú Arte-Sano

Llauneta Cassolana de Rogers de Llotja SlowFish
Risotto cremós de Bolets i Verduretes
Amanida de Quinoa Reial i Fruites amb Vinagreta d´Aloe Vera

Bacallà a la Llauna amb Escalibada del Baix
Xai a la Parrilla amb XimiXurri de Ginjebre
Timbal de Senglar amb Saltat Salseta de Sitake
Confit de Pota Blava amb Frutilles del Bosque

Mojito de Herbabona i Llima
Brownie de Xocolata, Soia, Ametlles i Sucre Panela

Preu: 23€ beguda no inclosa/ 21€ sense entrants



Menú KarNoYà
Preu: 15€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Crema BiColor de Carbassa i Pèssols

Coca de Lleida d´Escalibada i Formatge Cabra

Croquetes de Quinoa Real amb Tofu i Verduretes

Carpaccio de Pinya al Ginjebre

  

Fórmula Low Cost
Preu: 15€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Risotto cremós de Sitake i Verduretes del Baix
Amanida de Quinoa Reial i Fruites amb Vinagreta d´Aloe Vera
Coca de Lleida d´Escalibada i Formatge Cabra
Crema Bicolor de Pèssols i Carbassa del Baix

Caldereta de Xai amb Cous Cous de Kande
Lacón a Feira con Caxelos y Pimentón de la Vera
Mousaka de Vedella amb Alberguinies del Baix
Canelò de Rap i Llagostíns

Puding de Plátan i Ametlla
Brownie de Xocolata, Soia, Ametlles i Sucre Panela
Carpaccio de Pinya al Ginjebre

Coca Boba de Remolatxa i Carbassa del Baix

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares