Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 12 de junio de 2014

Dijous MigDia


Menú Dijous

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Sopa de Síndria al Coriandre
Espaguettis a la Bolognesa clásica
Hummus de Llenties amb Tahine & Crudittês
Carpaccio de Bou amb frutilles i Espurnes de Parma (Supl.2€)

 “Capellà” arrebossat de Vilanova & Escalibada del Baix
Broquetes de Pollastre & Tabouleeh de Bulgur integral a la Menta de Ca Llucieta
Arròs de Muntanya de Boti, Costelles i Bolets
Boquerons de la Barceloneta al Ginjebre amb Pastís de Pastanaga i Bledders

Braç de Gitano de Formatge i Cireres del Baix
Mosaico de Fruites del Baix
Flam de Civada i Cacao & sucre Mascobado
Iogurt Bio & Mascobado




Menú KarNoYà
 Preu: 15€ amb Vi I Aigua

Sopa freda d´Escarola amb Cireres del Baix

Tabouleeh de Bulgur integral a la Menta de Ca Llucieta

Hummus de Llenties amb Tahine & Crudittês

Paella Vegana d´Arròs integral i Tofu

Carpaccio de Prèssec del Baix al Cardomomo

Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú

Hummus + Capellà + Amanida

   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua



 En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just


Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons



(Consumidors & Productors petits i locals)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares