Menú Diumenge
Preu: 21€ Sense Beguda
Struddel d´Ànec amb pasta de Dátil i formatge Mató
Amanida “Exótica” d’ Alvocat, Maduixes del Maresme, Prèssecs d´Olesa i
Brots del Baix
Arròs “Montalbán” de Sipia de la Barceloneta i Verduretes del Baix
Trinxat de la Cerdanya
“el últim de la temporada”
*
Brownie de Cèrvol estófaet amb Cireres de Can Alegria
Bacallà a la Llauna & Seques de Sant Pau
Tajine de Secret Ibéric amb Verduras del nostre hort
Entrecôtte de Vedella al XimiXurri i Verduretes a la Parrilla
*
Carpaccio de Pinya
& Sorbet de Te Matcha
Pometes a la
Ratafia & Gelat d´Avellanes
Mousse de Gerds amb
Gelatina d Citronela i Crunx de Sésam
Flam de “Sacher” de
Xocolata (ingredients Comerç Just)
Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda
(2Primers+1Segon+1Postre)
Sopeta de Meló al toc de Mistela
Migas Veganas de Soia texturizada & Maduixa del
Maresme
Paella Vegana de Mill i Verduretes del Baix
Iogurt Bio & Maduixes del Maresme
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Cada dia cambien els Plats per garantir frescura i temporalitat
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb
cura al Medio Ambient i de manera Saludable
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
No hay comentarios:
Publicar un comentario