Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 1 de junio de 2014

Menú Diumenge

Menú Diumenge

Preu: 21€  Sense Beguda

Struddel d´Ànec amb pasta de Dátil i formatge Mató
Amanida “Exótica” d’ Alvocat, Maduixes del Maresme, Prèssecs d´Olesa i Brots del Baix
Arròs “Montalbán” de Sipia de la Barceloneta i Verduretes del Baix
Trinxat de la Cerdanya “el últim de la temporada”
*
Brownie de Cèrvol estófaet amb Cireres de Can Alegria
Bacallà a la Llauna & Seques de Sant Pau
Tajine de Secret Ibéric amb Verduras del nostre hort
Entrecôtte de Vedella al XimiXurri i Verduretes a la Parrilla
*
Carpaccio de Pinya & Sorbet de Te Matcha
Pometes a la Ratafia & Gelat d´Avellanes
Mousse de Gerds amb Gelatina d Citronela i Crunx de Sésam
Flam de “Sacher” de Xocolata (ingredients Comerç Just)







Menú KarNoYà

Preu: 15€ sense beguda (2Primers+1Segon+1Postre)

Sopeta de Meló al toc de Mistela

Migas Veganas de Soia texturizada & Maduixa del Maresme

Paella Vegana de Mill i Verduretes del Baix

Iogurt Bio & Maduixes del Maresme



En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Cada dia cambien els Plats per garantir frescura i temporalitat




Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD


Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares