Menú Diumenge
Preu: 21€ beguda no inclusa
(Pots fer la fórmula degustación amb tres
primers plats)
Amanida de Maduixa amb Daus de Formatge i Figa al Romani
Caneló d’Espinacs amb Mató i Falsa Beixamel de Xufa
Cassoleta de Musclos del Delta en Salseta Marinera
Tomàquet “Rebelión” amb Salseta de Iogurt, Curri i Citronella
*
Xai a la Parrilla & Escalibada i Pastís de Fonoll
Timbal de Bou Confitat a la Ratafia amb Cireres del Baix
Wok de Bonítol de Llotja amb
Verduretes al Tamari
Entrecôtte de Vedella amb Verduretes a la Parrilla
*
Mousse de Xocolata Blanca amb Frutilles
Sorbet de Mojito Cubano al estil de Glenda
Iogurt Bio amb Crumble i Cireres del Baix
Sopa de Mango i Maduixa amb Gelat de Té Verd
Menú KarNoYà
Preu:
15€ Sense Beguda
Sopa de Síndria a la Farigola
Amanida de Cous-Cous amb Toc de Coriandre
Mousaka grega de Carbassó i Seitan
Carpaccio de Fruites
Naturals
En el Nostre
Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identifica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure
la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario