Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 8 de junio de 2014

Diumenge Ñam Nyam

Menú Diumenge
Preu: 21€ beguda no inclusa
(Pots fer la fórmula degustación amb tres primers plats)

Amanida de Maduixa amb Daus de Formatge i Figa al Romani
Caneló d’Espinacs amb Mató i Falsa Beixamel de Xufa
Cassoleta de Musclos del Delta en Salseta Marinera
Tomàquet “Rebelión” amb Salseta de Iogurt, Curri i Citronella  
*
Xai a la Parrilla & Escalibada i Pastís de Fonoll
Timbal de Bou Confitat a la Ratafia amb Cireres del Baix
Wok de Bonítol de Llotja  amb Verduretes al Tamari
Entrecôtte de Vedella amb Verduretes a la Parrilla
*
Mousse de Xocolata Blanca amb Frutilles
Sorbet de Mojito Cubano al estil de Glenda
Iogurt Bio amb Crumble i Cireres del Baix
Sopa de Mango i Maduixa amb Gelat de Té Verd


Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Sopa de Síndria a la Farigola

Amanida de Cous-Cous amb Toc de Coriandre

Mousaka grega de Carbassó i Seitan

Carpaccio de Fruites Naturals




En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

 

 Ja tenim el Cargol que ens identifica com a Restaurant
SLOW FOOD



Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable






 Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons


(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares