Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 11 de junio de 2014

Dimécres Mig Dia







Menú Dimécres

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Sopa Fria de Cireres del Baix al Curry
Cassoleta de Mandonguilles amb Sitake i Verduretes
Timbal de Tomàquet Raf amb Formatge Manxec

Fritura de Cápellan de Vilanova & Escalibada del Baix
Canelón de Pollastre amb Paté i Dátil
Galtas confitadas & frutilles del Bosc i Puré de Malanga
Boquerons de la Barceloneta a la parrilla amb Verduretes

Natillas de Xoco amb Llet d´Ametlles
Broxeta de Fruites amb Sésam i Sucre Mascobado

Peretes de Sant Joan al Vi Muscat amb crema pastisera




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Tabouleh de Bulgur Negre a les fines herbes

Pastís de Carbassó & Seitán & Salseta de

Iogurt BIO “La Selvatana” & Sucre Mascobado


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú

Tomáquet + Mandonguilles+ Amanida

   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua


 Mica en Mica anem afegint+ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, treballem en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix



Qué vol dir Restaurant Slow Food:
En el Nostre Restaurant cuidem el tracte directe amb el productor, tenim cura amb el Medi Ambient i Cuinem Plats Sans i Equilibrats


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares