Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 2 de junio de 2014

Menu Dilluns 2 de Juny MIGDIA, Expo "Mirades". Porta Ulleres que no utilitzis pels camps de refugiats del Sahara!


Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Quiché de Col Paperina, Porro i Lacó
Pipirrana de Jaén amb Tonyina, Ou Dur, Pebrot, Cogombre
Verdures Planxa amb Romesco
Pastís de Iuca a la Bolonyesa
*
Botifarra de Bolets amb Mongetes de St.Pau
Creppe de Rap, Sèpia i Llagostíns
Xurrasco de Vedella amb Pastís de Patata al Ximixurri
Brownie de Cèrvol amb Crema de Pastanaga i Cireres (Supl.3€)
*
Pà de Pessic de Plàtan Mascle amb Canyella i Azahar
Mouse de Café / Mouse de Gerds
Pometes a la Ratafia amb Gelat d’Avellana (Supl.2€)
Carpaccio de Fuites Bicolor de Pinya i MAduixa




Menu KarNoYà

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida de Fruites “El Divan”

Sopa Freda de Meló amb Mistela

Mini Hamburgueses de Remolatxa i Mill

Macedonia de Fruites amb Suc de MAngo



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
  
Quiché+Buti+Amanida+Pa

Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menú


Al Diván treballem Cada dia amb Producre FRESC del
Parc Agrari, amb Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares