Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 27 de junio de 2014

Divendres MigDia

Menu Divendres

Tabouleeh de Cous Cous
Sopa de Amanida amb Flam de Tomàquet i Mató
Chaufa d´Arròs Basmati i Verduretes del Baix al Tamari
Caneló de “Pota Blava” amb Salsa de Carbassó (Supl.3€)

Sardines a la parrilla amb Escalibada
Caldereta de Vedella amb Bolets i Picaeta d´Avellanes
Botifarra amb Xanfaina i Patata al Caliu
Entrecôtte de Vedella a la Parrilla (Supl.3€)

Puding de Xocolata al Aroma de Flor de Taronger
Carpaccio de Albercocs del Baix al Cardomomo
Broquetes de Sindria a la Xocolata amb Sésam

Menu KarNoYà

Hummus de Pastanaga & Crudittêts

Sopa freda de Préssec de Can Alegria al Romani

Burguer de Ségol de J. Mestre amb Tofu i Verduretes

Iogurt BIO “La Selvatana” amb Sucre Mascobado




JA SOM RESTAURANT SLOW FOOD






En el Nostre Restaurant cuidem el tracte directe amb el productor, tenim cura amb el Medi Ambient i Cuinem Plats Sans i Equilibrats 
Al Diván treballem Cada dia amb
Producre FRESC del Parc Agrari, amb
Peix de Llotja SOSTENIBLE i amb Café, Sucre i altres ingredients de COMERÇ JUST

Associació PASTINACA
de Consumidors & Productors

Per promoure el Km0, la compra directa al productor, el menjar Eco-Lógic i la Salut a través de la Alimentació.
Fes-te Soci i participa.
Si estás interessat en compra més Sà i proper
Apúnta´t! Cada Dijous pots recollir açí la teva comanda




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares