Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 7 de junio de 2014

Menu Dissabte 7 de Juny MIGDIA, Bon Profit!!

Menú Dissabte

Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Sopa Freda de Síndria amb Vinagreta de Farigola
Carpaccio de Tomàquet amb Salseta de Iogurt, Curri i Citronella  
Espaguettis de Quinoa a la Bolonyesa
*
Cuixa de Pollastre al Forn amb Salseta de Taronja
Cassoleta de Canana “Encebollada”
“Osobuco” de Vedella a la Ratafia i Picaeta Fruits Secs
*
Puding de Xocolata
Carpaccio de Pinya amb Toc de Citronella
Iogurt Bio amb Sucre MAscobado

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Crema Tèbia de Maravilla amb Cirera

Amanida de Cous-Cous amb Toc de Coriandre

Mousaka de Carbassó i Seitan


Gelat de Té Verd / Gelat d’Avellana

Menú Arte-Sá
Preu: 21€ beguda no inclosa
(Pots fer la fórmula degustació amb els tres primers plats)

Amanida de MAduixa i Daus de Formatge Especiat
CAneló d’Espinacs amb Mató i Falsa Beixamel de Xufa
Carpaccio de Bou amb Mora i Espurnes de Parmesà
*
Xai a la Parrila amb Escalivada
Wok de Bonítol de Llotja amb Verdures i Soja
Entrecot de Vedella al Ximixurri  amb Verdures PLanxa
*
Sopa de Maduixes amb Mango i Gelat de Té Verd
Poma amb Toc de Conyac i Gelat d’Avellana



Mica en Mica anem afegint + ingredients
BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya “Els Sabors de l´Horta”
per promoure els productes del Baix




No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares