Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua
Sopa Freda de Síndria amb Vinagreta de Farigola
Carpaccio de Tomàquet amb Salseta de Iogurt, Curri i Citronella
Espaguettis de Quinoa a la Bolonyesa
*
Cuixa de Pollastre al Forn amb Salseta de Taronja
Cassoleta de Canana “Encebollada”
“Osobuco” de Vedella a la Ratafia i Picaeta Fruits Secs
*
Puding de Xocolata
Carpaccio de Pinya amb Toc de Citronella
Iogurt Bio amb Sucre MAscobado
Menu KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Crema Tèbia de Maravilla amb Cirera
Amanida de Cous-Cous amb Toc de Coriandre
Mousaka de Carbassó i Seitan
Gelat de Té Verd / Gelat d’Avellana
Preu: 21€ beguda no inclosa
(Pots fer la fórmula degustació amb els tres
primers plats)
Amanida de MAduixa i Daus de Formatge Especiat
CAneló d’Espinacs amb Mató i Falsa Beixamel de Xufa
Carpaccio de Bou amb Mora i Espurnes de Parmesà
*
Xai a la Parrila
amb Escalivada
Wok de Bonítol de Llotja amb Verdures i Soja
Entrecot de Vedella al Ximixurri amb
Verdures PLanxa
*
Sopa de Maduixes amb
Mango i Gelat de Té Verd
Poma amb Toc de
Conyac i Gelat d’Avellana
Mica en Mica anem
afegint + ingredients
BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena
de Restaurants, estem treballant en la Campanya “Els Sabors de l´Horta”
per promoure els
productes del Baix
No hay comentarios:
Publicar un comentario