Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 24 de julio de 2014

Dijous Menú MigDia

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Musclos de Roca del Delta a la Marinera
Empedrat de Cigrons
Lacón al Pesto amb Patates al Caliu
Carpaccio de Peus de Porc, Frutilles i Parmesá (Supl.3€)

Farcellets de Vedella amb Cogombre i Ceba de Can Alegria
Paella D.O. Valencia de Pollastre i Conill
Caldereta de Porc amb Salseta de Tomàquet
Morro de Bacallà amb Escalibada del Baix (Supl. 3€)
Filet de Porc & Salsa de Formatge Blau i Peretes (Supl. 3€)

Puding de Plátan amb Ginjebre Confitat
Peres del Baix al Vi Muscat  & Mouse de X. Blanca
Crema Catalana al estil de la Carme




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Amanida de Fruites "El Diván"

Sopa de Cogombre al Pesto

Arròs Salvatje amb Seitán, Wakame i Verduretes del Baix

Mosaico de Fruites Naturals

Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD


En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares