Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 21 de julio de 2014

Menús Dilluns MigDia

Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Amanida de Pasta, T. Rebelió, Ceba, Talls d´Alcaparra...
Gaspaxo de Fruites
Lacón al Pesto amb Patates al Caliu
Carpaccio de Peus de Porc, Frutilles i Parmesá (Supl.3€)

Pollastre al Ginjebre amb Arròs Basmati CJ
Llom amb Escalibada
Canelò d´Ánec amb Poma i Remolatxa
Morro de Bacallà amb Mongetes de Sant Pau (Supl. 3€)

Batut de Iogurt & Frutilles del Bosc
Flam d´Ametlles a la Vainilla
Mousse de Tiramisú


Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Amanida de Fruites "El Diván"

Carpaccio de Cor de Bou amb Espurnes de Parmesá

Croquetes de Civada, Llenties Coral i Verduretes

Mosaico de Fruites Naturals


En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares