Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 25 de julio de 2014

El que es Cou al Diván!

Qué dinem Divendres!
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Empedrat de Cigrons, Bacallà, Talls de Tápenes
Tagliatelle a la Siciliana
Crema de Carbassó del nostre hort a la Menta
Carpaccio de Bou, Frutilles i Parmesá (Supl.3€)

Gall d´Indi estofaet amb Pilaf d´Arròs
Wok de Verduretes amb Pollastre al Tamari
Lascas de Secret a la Parrilla amb Prèssecs
Ralla de Areyns amb Escalibada del Baix (Supl. 3€)

Peres del Baix al Vi Muscat  & Mouse de X. Blanca
Pastís de Mousse de Coco i Gerds
Flam d´Arròs amb Sucre Panela i Ginjebre Confitat




Fórmula KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Amanida de Fruites "El Diván"

Espinacs a la Catalana

Alberguinies de Cal Roldán a la Bolognesa de Soia

Mosaico de Fruites Naturals


Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable




ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares