Qué dinem Divendres!
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Empedrat de
Cigrons, Bacallà, Talls de Tápenes
Tagliatelle
a la Siciliana
Crema de
Carbassó del nostre hort a la Menta
Carpaccio de
Bou, Frutilles i Parmesá (Supl.3€)
Gall d´Indi
estofaet amb Pilaf d´Arròs
Wok de
Verduretes amb Pollastre al Tamari
Lascas de Secret
a la Parrilla amb Prèssecs
Ralla de
Areyns amb Escalibada del Baix (Supl. 3€)
Peres del
Baix al Vi Muscat & Mouse de X.
Blanca
Pastís de
Mousse de Coco i Gerds
Flam d´Arròs
amb Sucre Panela i Ginjebre Confitat
Fórmula KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Amanida de Fruites "El Diván"
Espinacs a la Catalana
Alberguinies de Cal Roldán a la Bolognesa de Soia
Mosaico de Fruites Naturals
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
Restaurant SLOW FOOD
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish”
i Productes de Comerç Just…
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes
amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
ASSOCIACIÓ
PASTINACA
Si vols formar part de la
Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa,
el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario