Sopar Arte-Sà
Crêppe d´Espinacs a la Catalana
Ceviche de Musclos del Delta &
Cor de Bou del nostre Hort
Carpaccio de Tomàquet Barbastro
amb Ideazábal
Canelò de Pollastre "Pota
Blava"
Rajada de Areyns amb Escalibada
del Baix
Brownie de Cérvol confitat amb
Fruites i toc de Menta
Saquet de Coxinillo en salsa de
Cireres
Filet de Porc en Salsa
Gorgonzola i Peretes
Mousse de Tiramisú amb espurnes
de Xoco
Daikiri granissat de Fruites
del Bosc
Prèssec al Cava amb Gelat de
Mel i Mató
Copa Loca de Fruites amb gelat
de Bailies
...Versió KarNoYà...
Preu: 15€ sense beguda
Sopa freda de Tomàquet Rebel.lió al Pesto
Endivies & Figa, Cirera, Pera Ercolina...i
Vinagreta de Iogurt a la Menta
Alberguinies de Cal Roldán a la Bolognesa de Soja
Natilles d´Algarroba
"Sense Ou, Ni Llet, Ni Sucre"
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish”
i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes
amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:
Si vols formar part de la Nostra aventura,
consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”,
per a promoure la compra directa, el menjar saludable
i la producción de productes autoctons
No hay comentarios:
Publicar un comentario