Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 25 de julio de 2014

El que tenim ara! RESTAURANT COMPLERT DIVENDRES NIT.

Sopar Arte-Sà
Crêppe d´Espinacs a la Catalana
Ceviche de Musclos del Delta & Cor de Bou del nostre Hort
Carpaccio de Tomàquet Barbastro amb Ideazábal
Canelò de Pollastre "Pota Blava"

Rajada de Areyns amb Escalibada del Baix
Brownie de Cérvol confitat amb Fruites i toc de Menta
Saquet de Coxinillo en salsa de Cireres
Filet de Porc en Salsa Gorgonzola i Peretes

Mousse de Tiramisú amb espurnes de Xoco
Daikiri granissat de Fruites del Bosc
Prèssec al Cava amb Gelat de Mel i Mató
Copa Loca de Fruites amb gelat de Bailies


...Versió KarNoYà...
Preu: 15€ sense beguda

Sopa freda de Tomàquet Rebel.lió al Pesto

Endivies & Figa, Cirera, Pera Ercolina...i Vinagreta de Iogurt a la Menta

Alberguinies de Cal Roldán a la Bolognesa de Soja

Natilles d´Algarroba "Sense Ou, Ni Llet, Ni Sucre"



En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


COOPERATIVA DE CONSUMIDORS & PRODUCTORS:
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”,
per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares